0644564415 [email protected]

Over

Fun

Resultaatgericht

Afwisselend

Veelzijdige sportschool in Zoetermeer

Jou binnen no time iets leren op een speelse manier, daar staan onze trainers bekend om. Bij PUMPMANIAC (2016) in Zoetermeer zal je je niet snel vervelen! Na jaren sportervaring, waaronder veel vechtsport, van sportles op een basisschool tot conditietraining met Nederlandse skiërs, werd het tijd voor een eigen locatie. Samen met zakenpartner Jeroen Janssen, startte Graig Pierre PUMPMANIAC. Vanuit regio Den Haag, Delft, Schipluiden en Zoetermeer komt jong en oud, man en vrouw naar deze veelzijdige sportschool, waar altijd een sfeer hangt van fun en fanatiek trainen. Niet blijven hangen in je vertrouwde kringetje maar grenzen verleggen, zodat jij resultaat boekt.

Krav Maga fanaat

Trots zijn wij op onze ervaring met Krav Maga. Een uniek zelfverdedigingssysteem, wereldwijd gehanteerd en voor iedereen gemakkelijk te leren. Ook de veelzijdigheid aan groepslessen in vechtsporten en aerobiclessen, zoals kickfun en kettlebells, zijn uniek binnen PUMPMANIAC. Personal training bieden we aan voor mensen die efficiënt en snel op hun doel willen afstevenen. En hoe gaaf zijn onze workshops en seminars! Er komen dan bekenden en grootmeesters uit eigen land. Heb je zelf iets te vieren? Onze kantine boven is te huur voor feestjes. Uiteraard kun je altijd eerst een gratis proefles nemen om kennis te maken met onze sporten.

Fight & Fit Center

Vraag nu een gratis proefles aan

Wil je graag meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op! Je bent van harte welkom voor een gratis proefles op onze locatie in Zoetermeer, in personal training, Krav Maga of andere sport.