0644564415 [email protected]

Groepslessen

Fun

Resultaatgericht

Afwisselend

Groepslessen met een hoog fungehalte

Gezellig sporten in een groep met veel fun! PUMPMANIAC in Zoetermeer geeft een verscheidenheid aan groepslessen, van kickboksen tot kettlebell tot kickfun. Vanuit heel regio Den Haag, Delft en Schipluiden hebben wij aanloop. Geen standaard aerobiclesjes, maar originaliteit, veel variatie en plezier. Dat laatste vinden wij belangrijk. Sporten moet even effectief als leuk zijn. Zo houd je het vol en zijn de resultaten waarvoor je zo hard gewerkt hebt blijvend(*). Enkele van onze populaire groepslessen uitgelicht:

Kettlebell training

Kettlebell training verbetert je kracht, snelheid, coördinatie en rompstabiliteit. De voordelen van kettlebell zijn groot, gezien de hoeveelheid verschillende spieren die je tegelijkertijd traint. Je traint rug, armen, schouders, benen, buikspieren en rug. Behalve je spierkracht train je ook je uithoudingsvermogen. Dat maakt een kettlebell training tot een total body workout.

Kickfun training

De naam zegt het al. Kickboksen met fun! Kickfun is populair. Het gaat niet om professioneel kickboksen, maar om mensen die het gewoon leuk vinden om te kickboksen. Kickfun doe je in een groep. Op lekkere muziek ga je los op een kickbag. Je leert ook serieuze trap- en bokstechnieken. Het tempo ligt hoog, daarom mag kickfun zich ook rekenen tot de total body workouts.

(*)Disclaimer: Resultaten kunnen per persoon verschillen. Lees meer

PUMPMANIAC in Zoetermeer geeft een verscheidenheid aan groepslessen, van kickboksen tot kettlebell tot kickfun.

Den Haag

Delft

Schipluiden

Zoetermeer

Meedoen met een groepsles?

Wij bellen u graag terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meedoen aan een van onze groepslessen?

Plan een gratis proefles in! PUMPMANIAC in Zoetermeer is ook prima bereikbaar vanuit regio Den Haag, Delft en Schipluiden. Neem contact op.